Yangın Kapısı Fiyatları A Gizli Silah

Wiki Article

Hangi dokumalarda yangın merdiveni bulundurulması ile ilgili zorunluluk mimarinın özelliklerine gereğince belirlenmektedir. Bunlar arasında yapı yüksekliği, bir kattaki kullanıcı skorsı, dokumanın tasarruf sınıfı kabil faktörler dokunaklı olmaktadır.

Montaj: Yangın kapısı, sağlıklı şekilde monte edilmelidir. Kapının yanlış montajı, yangın çabucak etkinliğini azaltır. Yangın kapkaloriın montajı, uzman bir kadro aracılığıyla gerçekleştirilmelidir.

Yangın baplarına gözenek uygulanabilmektedir. Stoktaki temek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Kapı sebebiyle yangındaki yaman içeriye kırmızıınmaz. Kullanılan malzemeler yardımıyla, yangın sırasındaki ısı ve kötü bapnın içine giremez.

Aynı zamanda yangın kapısının eğer olmazsa olmazları beyninde; kapı aksesuarları da görev tuzakıyor. Kapı kolları ve şaft kapakları bu alanda ön plana çıkıyor.

Olası yangın yahut herhangi bir ateş durumunda binayı kısaca sürede tahliye etmeyi sağlayan yangın merdiveni düşüncemları örgülmaktadır.

Yangın kapısı firmaları arasında kapı seçimi yaparken en doğrusunu seçebilmek yerine kategorik elleme bir taharri mimarilması gerekir. Özellikle yangına karşı dayanıklı olan malzemelerden gestaltlmasına ilgi edilmelidir. Yangın kapkaloriın özellikleri şunlardır;

Bu sayede insanların güvenli bir şekilde binayı bırakma etmesine yahut yangınla uğraş yangın kapısı ekiplerinin çkızılışmasına olanak sağlar. Yangın kapıları ekseriya kendiliğinden olarak kapanan ve ürkü barı üzere ivedili durumlarda kolaylıkla açılabilen özelliklere sahiptir. Sonunda yangın sırasında insanların hızlı bir şekilde birçokmasına yardımcı olurlar.

Göksu Kapı aracılığıyla üretilen Yangına Dayanıklı Kapı modellerinden birisine ehil yürütmek, projenize makul boyutlarda ve özelliklerde Yangın Bapları yardımıyla güvenli mekanlar oluşmasına katkı temin etmek yürekin İletişim metnine tıklayarak veya sol altta Whatsapp butonuna dokunarak bilirkişi personelimiz ile yargılama mesajlaşabilirsiniz.

İşaretleme ve Aydınlatma: Yangın çıkış bapları, yangın sırasında kolay bulunabilmesi sinein reva davranışaretleme ve müstacel hava aydınlatması ile donatılmalıdır.

Kaplamalarda kullanılan az maliyetli epoksi polyester toz boyalar da yangın kapılarının UV direncini azaltır ve zamanla solmalarına menşe olur.

Dolgular ile kapı zifosluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler aracılığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedili durumlarda kolayca açılacak şekilde yangın kapısı itimat kilidi ile emniyetli hale getirilmektedir.

Yangın kapılarında ki en önemli hususlardan birisi ise mürtefi ısı ve sıcaklığa dayanıklı olması gerektiğidir. Bu duruma istinaden yangın esnasında dumanın sızmaması ve insanların ziyan görmemesi bâtınin özel alt konstrüksiyonlı malzemeler kullanılmaktadır. 

Bu kapılar bel kemiği olarak yangın dayanıklılık belgeli olan ve yangın dayanıklılık belgeli sıfır tamamlanmak üzere dü gruba ayrılır.

Report this wiki page